Servicii

Servicii si Activitati

Descopera activitatile Moon Lake

Dezvoltam locul permanent, in fiecare an investim si cream noi activitati.

Piscina Moon Lake

Piscina este disponibila doar in sezonul Mai - Octombrie iar apa din piscina este incalzita la o temperatura cuprinsa intre 28 - 35 grade. Accesul la piscina este gratuit pentru ambele casute, non-stop. Primul bazin pentru adulti are o adancime de la 1,3 la 2,2 metri iar bazinul pentru copii are o adancime de 0,4 - 0,6 m.

Sauna Moon Lake

Ai sauna ta privata cu priveliste spre munti si lac. Capcitatea este de 6 persoane. Ai acces gratuit la un sejur de minim 3 nopti, sau o poti rezerva din timp, la un pret de 15 euro pe zi, indiferent de numarul de utilizari. Iti punem la dispozitie halat, papuci, prosoape, aromaterapie, lemne si bonus, o priveliste de vis. Momentan doar sauna de la casa Oia este deschisa, de la 1 februarie deschidem salina si sauna la casa Imero.

Plimbare cu caiacul pe lac

Te poti plimba cu caiacul pe cel mai mare lac artificial din Romania. Iti punem la dispozitie 3 caiace, fiecare putand transporta 2 adulti si 1 copil. Acestea vor putea fi folosite doar in sezonul cald: Mai - Octombrie (sau cat tine vremea). Se ofera gratuit pentru un sejur de minim 3 nopti, sau contracost la pretul de 20 euro indiferent daca te plimbi o zi sau doua. Iti punem la dispozitie veste pentru adulti si copii si vasle.

Restaurant Pensiunea Ioana

La doar 3 minute cu masina, gasiti restaurantul Pensiunea Ioana. Deschis in fiecare zi de la ora 8:00 la 22:00, 20:30 fiind ultima servire de la bucatarie. Puteti servi masa la restaurant, fie puteti comanda cu ridicare.