Moon Lake Bicaz

Moon Lake Bicaz

Moon Lake Bicaz

Servicii si Activitati

Descopera activitatile Moon Lake

Dezvoltam locul permanent. In fiecare an investim si cream noi activitati.

Piscina Moon Lake

Piscina este disponibila doar in sezonul Mai - Octombrie, iar apa din piscina este incalzita la o temperatura cuprinsa intre 27 - 33 grade. Doar turistii cazati la casuta Oia au acces la piscina si este gratuit. Primul bazin pentru adulti are o adancime de la 1,3 la 2,2 metri iar bazinul pentru copii are o adancime de 0,4 - 0,6 m.

Sauna Moon Lake

Ai sauna ta privata cu priveliste spre munti si lac. Capacitatea este de 6 persoane. Ai acces gratuit la un sejur de minim 2 nopti, sau o poti rezerva din timp, la un pret de 20 euro pe zi, indiferent de numarul de utilizari. Iti punem la dispozitie halat, papuci, prosoape, aromaterapie, lemne si bonus, o priveliste de vis. Momentan doar sauna de la casa Oia este deschisa, de la 1 februarie deschidem salina si sauna la casa Imero.

Plimbare cu caiacul pe lac

Te poti plimba cu caiacul pe cel mai mare lac artificial din Romania. Iti punem la dispozitie 3 caiace, fiecare putand transporta 2 adulti si 1 copil. Acestea vor putea fi folosite doar in sezonul cald: Mai - Octombrie (sau cat tine vremea). Se ofera gratuit pentru un sejur de minim 3 nopti, sau contracost, la pretul de 20 euro/caiac. Iti punem la dispozitie veste pentru adulti si copii si vasle.

Restaurant Pensiunea Ioana

La doar 3 minute cu masina, gasiti restaurantul Pensiunea Ioana. Deschis in fiecare zi de la ora 8:00 la 22:00, 20:30 fiind ultima servire de la bucatarie. Puteti servi masa la restaurant sau puteti comanda cu ridicare.
Translate ┬╗