Services

Services and Activities

Discover Moon Lake activities

We are constantly improving the place, every year we invest and create new activities.

Piscina Moon Lake

Piscina este disponibila doar in sezonul Mai - Octombrie iar apa din piscina este incalzita la o temperatura cuprinsa intre 28 - 35 grade. Accesul la piscina este gratuit pentru ambele casute, non-stop. Primul bazin pentru adulti are o adancime de la 1,3 la 2,2 metri iar bazinul pentru copii are o adancime de 0,4 - 0,6 m.

Sauna Moon Lake

Ai sauna ta privata cu priveliste spre munti si lac. Capcitatea este de 6 persoane. Ai acces gratuit la un sejur de minim 3 nopti, sau o poti rezerva din timp, la un pret de 15 euro pe zi, indiferent de numarul de utilizari. Iti punem la dispozitie halat, papuci, prosoape, aromaterapie, lemne si bonus, o priveliste de vis. Momentan doar sauna de la casa Oia este deschisa, de la 1 februarie deschidem salina si sauna la casa Imero.

Plimbare cu caiacul pe lac

You can go kayaking on the largest artificial lake in Romania. We provide you 3 kayaks, each able to transport 2 adults and 1 child. They can only be used in the warm season: May - October (or as long as the weather allows). It is offered free for a stay of at least 3 nights, or against the cost of 20 euros regardless of the number of uses. We provide life jackets for adults and children and paddles.

Restaurant Pensiunea Ioana

La doar 3 minute cu masina, gasiti restaurantul Pensiunea Ioana. Deschis in fiecare zi de la ora 8:00 la 22:00, 20:30 fiind ultima servire de la bucatarie. Puteti servi masa la restaurant, fie puteti comanda cu ridicare.