Moon Lake Bicaz

Moon Lake Bicaz

Life is good here

Un loc de poveste!

Private Cottages

La Moon Lake Bicaz veți găsi două case private, fiecare situată la o distanță discretă una de cealaltă, înconjurate de natură și lipsite de vecini. Priveliștea oferită de acest loc este uluitoare, cu vedere spre cel mai mare lac artificial din România și spre muntele Ceahlau. Aceste case sunt locul perfect pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță de neuitat, într-un mediu liniștit și înconjurați de frumusețea naturală a acestui loc minunat.

Intimitate

Descoperă intimitatea absolută în noile noastre case!. Experimentează o oază de rafinament și confort, unde fiecare detaliu este conceput pentru a-ți oferi o experiență de neuitat. Imaginează-ți călătoria ta într-un paradis, unde cele două case sunt amplasate strategic la o distanță de 70 de metri una față de cealaltă și delimitate. Ai intimitatea totală asigurată, astfel încât să te poți bucura de liniștea și relaxarea absolută în timpul sejurului tău. Acestea sunt singurele constructii pe un teren vast de peste 30.000 de metri pătrați. Îndrăznește să te pierzi în mijlocul naturii într-un peisaj spectaculos, unde fiecare răsfrângere a soarelui și fiecare adiere a vântului îți îmbrățișează simțurile. Incercam sa oferim o experienta unica celor care apreciază și caută natura în forma sa cea mai pură.

Datele marcate cu marcate cu rosu sunt zile indisponibile.

Date disponibile Casa imero

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Casa Imero cu saună privată is available for selected dates.

Date disponibile Casa oia

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Casa Oia cu piscină si saună is available for selected dates.

Moon Lake Bicaz

Un loc special unde vă puteți bucura de priveliște și liniște. Aici puteți pescui, puteti face kayaking pe cel mai mare lac artificial din Romania sau va puteti relaxa pe malul lacului. De asemenea, puteți înota în piscină sau face o saună uscată. Este o destinație ideală pentru o escapadă de week-end sau o vacanță. De asemenea, există multe obiective turistice și activități culturale în zonă.

Piscină incălzită

Piscina este accesibilă numai în perioada Mai-Octombrie. Temperatura apei din piscină este reglementată și menținută la un nivel optim între 27°C și 32°C, garantând astfel confortul și siguranța tuturor utilizatorilor. Accesul la piscină este disponibil doar pentru turistii cazati la casa Oia si este inclus in pretul cazarii. Piscina dispune de o adâncime variabilă între 1.3 metri și 2.2 metri.

Saună privată

Fiecare căsuță este dotată cu saună privată, oferind o vedere panoramică asupra lacului și a munților, aceasta se oferă gratuit la un sejur de minim 2 nopti sau contracost. Sunetul lemnului care arde te învăluie într-o atmosferă caldă și relaxantă, în timp ce te bucuri de avantajele terapeutice ale saunei pentru sănătatea ta și starea ta de bine.

Kayaking

Moon Lake Bicaz vă oferă posibilitatea de a explora cel mai mare lac artificial din România, prin intermediul celor trei caiace puse la dispoziție in sezonul cald. Fiecare caiac poate transporta două persoane adulte și un copil, astfel încât să vă puteți bucura de o plimbare relaxantă în mijlocul naturii. Apusul văzut de pe lac este deosebit de frumos și poate oferi o experiență de neuitat. Așadar, vă invităm să profitati de această oportunitate și să explorati frumusețile lacului.

Drumetii la Cheile Bicăjelului

La capătul Cheilor Bicăjelului găsim un spectaculos pod suspendat amplasat la mare înălțime, iar dacă urcăm și mai departe, trecem de Turnul Negru și ajungem la refugiul/cabina panoramică de pe Piatra Poienii, de unde putem admira Piatra Altarului, aflată de partea cealaltă a stâncilor.

Lacul Roșu

A unique region in the country where evergreen pine forests, fresh and clean air provide favourable conditions for relaxation. The resort is a true paradise for those seeking recreation and rest, conveying through the picturesque landscape an unforgettable atmosphere. Red Lake is one of the most popular tourist attractions in Romania.

The biggest playground in the heart of the mountains

Children can have fun in the biggest playground in Durău, surrounded by nature and fresh air. Durau Park is a 30-minute drive away. The main attraction of the park is the Summer Sledge, a concept often found in resorts in the Alps. The trail is 830m long

Bicaz Dam

In drum spre noi o sa intalniti masivul baraj construit din peste 1,5 milioane tone de beton ce tine in spate Lacul de acumulare Izvorul Muntelui este cel mai mare lac artificial (antropic, de aproximativ 35km) amenajat pe râurile interioare din Romania. Barajul Bicaz este un simbol impresionant al puterii naturii și al ingeniozității umane. Acest baraj înconjoară lacul artificial Bicaz, creând un peisaj spectaculos de apă și munți. Barajul Bicaz este un loc popular pentru plimbări și activități în aer liber, oferind oportunități pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturală a acestui loc minunat.

Hiking on the Ceahlau Massif 1904 meters

Mountain trails are some of the most beautiful ways to spend your time outdoors. There are 8 mountain trails to the Toaca peak, where you will meet the most beautiful experience...

Bicaz Gorge

It is one of the most beautiful and impressive natural attractions in Romania. As one of the few links between Moldova and Transylvania, the Bicaz Gorge offers a real spectacle for drivers and travellers visiting the area.

PACKAGES

Choose from some of the most popular vacation packages

$149

/person
Buy 1 Get 1 Free

Water Adventures

Sed sollicitudin vehicula nisi pretium euismod. Phasellus urna leo, varius in odio sit amet, varius pellentesque tortor.

$125

/person
$10 Discount

Adventure Awaits

Sed sollicitudin vehicula nisi pretium euismod. Phasellus urna leo, varius in odio sit amet, varius pellentesque tortor.

$180

/person
25% Off

Shuttle & Stay

Sed sollicitudin vehicula nisi pretium euismod. Phasellus urna leo, varius in odio sit amet, varius pellentesque tortor.
Does this look like fun? Check out our accomodations.

EAT, EXPLORE AND EXPERIENCE